DR. ALPASLAN EROL’UN KINAMA VE TEŞEKKÜR MESAJI

Güncelleme Tarihi: 13/10/2017

28/09/2017 tarihinde Iğdır Devlet Hastanesinde görevli Üroloji Uzmanı Op.Dr.Serkan YARIMOĞLU bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Menfur saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanmıştır ve adli işlemler başlatılmıştır. Bu olay neticesinde Iğdır İl Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan EROL yaptığı açıklamada;

‘Bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Doktorumuzun genel durumunun iyi olması teselli kaynağımız olmuştur. Ancak vatandaşlarımıza fedakarca hizmet sunma gayretiyle çalışan sağlık personelimizin bu gibi olaylara maruz kalması asla kabul edilemez. Şifa dağıtan ellere vefa gösterilmesini bekliyoruz Saldırıya uğrayan  Doktor arkadaşımızın tedavi sürecinde  her  daim yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sağlık Bakanımıza, olayı öğrendiği andan itibaren hastaneye gelerek tüm tedavi sürecinde yanımızda olup desteğini esirgemeyen   Sayın Valimiz Enver ÜNLÜ’ye, İl Emniyet Müdürümüze, İl Jandarma Komutanımıza , Ağrı ilinden gelerek ameliyata katılan Op.Dr. Ali Bulut’a  ve Iğdır Devlet Hastanesi hekimlerine şükranlarımızı sunar, daha nice hastalara şifa dağıtmalarını yürekten dilerim. Menfur saldırıyı ve saldırganı bir kez daha şiddetle kınıyor, yaralanan kardeşimize acil şifalar dileyerek sağlık çalışanlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.’ dedi.