İl Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan EROL Hız Kesmeden Denetimlerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi: 16/05/2018

İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL Sağlık Teşkilatlarındaki denetim ve kontrollerini hız kesmeden sürdürüyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol, Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN ve yeni kurulan idari ekiple birlikte Iğdır Devlet Hastanesi Acil servisinde yerinde denetimler yaparak, bilgi aldı.  Yeni kurulacak olan Çocuk Acil birimini de denetleyen Dr. EROL çalışmaların hız kesmeden sürmesini istedi. Çocuk Acil Ünitesinin önemine değinen Dr.EROL; bir an önce işlev kazanması yönünde gerekli çalışmaların ivedilikle yapılmasının önem arz ettiğini söyledi. Göreve geldiği günden beri özelikle Iğdır Devlet Hastanesinde çalışmaları sürekli yerinde denetleyen İl Sağlık Müdürü Dr.EROL ‘Iğdır halkı bizden hizmet bekler. Iğdır’ın özlem duyduğu sağlık hizmetine kavuşması için her tür tedbiri almak, işleri hızlandırmak boynumuzun borcudur. Hedefimiz en iyi, en kaliteli hizmeti halkımıza sunmaktır. Biz yenilikçi bir ekibiz. Çalışmalarımız ve denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir.’ dedi.Daha sonra kuruma yeni atanan İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Erdem SEVİLMİŞ’i makamında ziyaret eden Dr.EROL ‘hayırlı, uğurlu olsun’ dileklerinde bulundu. Başhekimlikte idari amirlerle bir süre toplantı yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol daha sonra hastaneden ayrıldı.

hastane.jpg
hastane2.jpg