06 Aralık 2016 Yazan

SAĞLIKTA BÜYÜK YATIRIM

SAĞLIKTA BÜYÜK YATIRIM!

İlimizde yapılması planlanan Hastane ve ASM’lere Bakanlığımız tarafından İl Sağlık Müdürümüz Dr.Alpaslan EROL’un çabaları Sayın Vekilimiz Nurettin ARAS’ın katkılarıyla ödenek gönderildi. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan EROL; İlimiz Tuzluca ilçesi ve Aralık ilçesi Devlet Hastanelerinin halkımızın ihtiyaçlarına yeteri kadar cevap verememesi üzerine gönderilen ödenekle yeni hastane yapılarak sıkıntılar giderilmeye çalışılacak. Ayrıca 112 Komuta Kontrol Merkezi, Tacirli Köyü ve Melekli Beldesine de yeni ASM ler yapılarak halkımıza nitelikli ve kaliteli sağlık hizmet sunumu noktasında Iğdırımızın ihtiyacını karşılayacaktır. Bakanlığımızın göndermiş olduğu ödenekle verilen sağlık hizmetini en üst düzeye çıkararak herkese aynı kalitede hizmet vermeyi hedefliyoruz. Dedi.

Sayın Milletvekilimiz Nurettin ARAS da, Iğdır’ımıza böyle bir yatırım getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tuzluca ve Aralık İlçelerimizdeki vatandaşlarımızın merkeze gitmelerine gerek kalmadan hem kendi ilçelerinde tedavi olma imkânı sağlanacak hem de modern bir ilçe hastanesine kavuşacaklarını ve en kısa zamanda bu tesislerin yapımına başlanacağını  belirtti.Emeği geçen herkesi kutluyor Iğdır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Dedi

BAGLANTILAR